Hero WOD: Viola 2

0
340
Alex Viola - crossfitwereld

De WOD

Doe zoveel mogelijk rondes van:

  • Ren 400 meter
  • 11x Power Snatches
  • 17x Pull-Ups
  • 13x Power Cleans

RX specificaties

RX mannen
– 43 kg


RX Vrouwen
– 29 kg


Score

20 min. AMRAP: Doe zoveel mogelijk rondes in 20 minuten


Wist je dat?

Amerikaanse legerstaf sgt. Alex Viola, (29), werd op 17 november 2013 gedood in de provincie Kandahar in Afghanistan door de wonden veroorzaakt door een geïmproviseerd explosief. Aanvankelijk kwam hij uit Keller, Texas. Viola was een ingenieur toegewezen aan het 3rd Battalion, 7de Special Forces Group op Eglin Air Force Base, Florida. Hij ontving talloze onderscheidingen voor zijn service, waaronder de Medaille voor het behalen van het Leger, de Nationale Medaille voor Defensie, de Medaille voor goed gedrag van het leger, de Global War on Terrorism Service Medal en het Army Service Ribbon.

Viola reisde vaak en werkte bij veel CrossFit-filialen. Enkele van zijn favoriete bewegingen waren pull-ups, power snatches en power cleans. Daarnaast hield hij van hardlopen.

Viola liet zijn ouders, Margaret en Frank; en zijn zus, Christina achter.

Deze training werd op zaterdag 11 november 2017 gepost als “Viola” op crossfit.com als de workout van de dag. Maar een eerdere training werd gemaakt met dezelfde naam, voor dezelfde gevallen soldaat. Deze werd voor het eerst gepost op militarytimes.com. Zie: “Viola 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here