Hero WOD: Coffland

0
304
Christopher J Coffland - crossfitwereld

De WOD

6 minute Hang Hold (hang aan de pull-up bar)

Elke keer dat je los laat doe je:

  • Ren 800 meter
  • 30x Push-Ups

RX specificaties


RX mannen

RX Vrouwen


Score

For time: De tijd die op de klok staat nadat je totaal 6 minuten aan de bar hebt gehangen


Wist je dat?

Amerikaanse leger Spc. Christopher J. Coffland (43), uit Baltimore, Maryland, stierf op 13 november 2009 in de provincie Wardak in Afghanistan, aan de verwondingen die hij op liep toen vijandelijke troepen zijn eenheid aanvielen met een geïmproviseerd explosief. Coffland, die een maand eerder lid werd van het leger voordat hij de leeftijdsgrens voor militairen van 42 jaar bereikte, werd toegewezen aan het 323rd Military Intelligence Battalion in Fort Meade, Maryland. Hij werd twee weken voor zijn dood in Afghanistan ingezet.

Coffland was een CrossFit-atleet waarvan bekend was dat hij de Physical Fitness Test van het Amerikaanse leger had vernietigd, met push-ups, sit-ups en een loop van 2 mijl. Hij was vooral dol op lange trainingen, zware liften, afstandssprints, push-ups en sit-ups.

Coffland liet zijn ouders, David en Toni; zijn zussen, Lynn, Karen en Laurie; zijn broer, David; en vele andere vrienden en familieleden achter.

De “Coffland” Hero WOD werd voor het eerst gepost op crossfit.com als de workout van de dag voor maandag 13 november 2017.

DELEN
Vorig artikelHero WOD: Viola 2
Volgend artikelHero WOD: Jenny

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here