Girl WOD: Chelsea

0
527
WOD CrossFitWereld

De WOD

Doe 30 minuten lang elke minuut:

  • 5 Pull-ups
  • 10 Push-ups
  • 15 Squats

RX specificaties

* Als je alle 30 minuten de hele ronde kunt uitvoeren boeg dan volgende keer bij elke beweging 1 rep toe.


RX mannen

RX Vrouwen


Score

Je score is het totaal aantal rondes dat je volledig hebt kunnen doen + het aantal reps dat je hebt gemaakt in de eerste niet afgeronde ronde.


Wist je dat?

Chelsea,” een van CrossFit’s eerste zes “Girls” WODs, werd voor het eerst gepost op crossfit.com als de workout van de dag voor zondag 7 september 2003.

In een CrossFit Journal-artikel uit september 2013 staat: “” Angie, “” Barbara “en” Chelsea “zijn supereenvoudig (volledig samengesteld uit gewone gymnastiek), zeer taai, versterken de pull-up dramatisch en toch zorgt elk voor een andere metabolische uitdaging. Angie en Barbara bevatten pull-ups, push-ups, sit-ups en squats Chelsea bevat pull-ups, push-ups en squats maar geen sit-ups. Voor elk van deze drie workouts zijn de pull-ups de grootste uitdaging, en in de nasleep van de workouts hebben de meeste atleten hun verbazing uitgesproken over hun ernstige pijn in hun achterste lats, achterste delts en biceps. “Bij CrossFit is de pull-up heilig en heeft iedereen meer nodig Angie, Barbara en Chelsea ondersteunen deze waarden en doelen. “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here