Over CrossFitWereld

Over CrossFitWereld

Wat is CrossFitWereld? Om het kort en simpel te houden. crossfitwereld.nl is een samensmelting van twee uit de hand gelopen hobby’s. Enerzijds het maken van websites en anderzijds CrossFit.

Wat je hier kunt vinden.
Zoals dus wel duidelijk mag zijn is dit een hobby project. Op CrossFitWereld vind je een mengelmoes van allerlei in meer of mindere mate CrossFit gerelateerde content. Van informatie over Atleten tot WOD’s en van grappige artikelen tot serieuze achtergrond verhalen. Alle artikelen komen voort uit eigen interesse.

Mocht je iets missen dan horen wij dat natuurlijk graag, met jullie hulp kan CrossFitWereld nog completer worden. Mis je een atleet? Vertel het ons. Mis je een WOD? laat maar weten. Heb je een foutje gevonden? Oepsie. Heb je zelf een leuk artikel? Kom maar door!

De content
De content stellen we zelf samen en dat doen we op basis van allerlei bronnen die we vinden. Bij de bronnen kun je denken aan sites van Atleten, CrossFit.com, Games.crossfit.com en vele andere. Meestal betekent dit dat onze artikelen samengestelde artikelen van verschillende bronnen zijn die ook meteen vertaald zijn naar het Nederlands.

CrossFitWereld in ontwikkeling
CrossFitWereld is constant in ontwikkeling. Niet alleen technisch maar ook op het gebied van content. Input van jou als lezer is altijd welkom of je nu tips of ideeën hebt of zelfs een volledig artikel hebt. Omdat CrossFitWereld een hobby project is kan het soms even duren voordat er weer nieuwe content is of voordat je antwoord krijgt. Sorry daarvoor maar ook de andere hobby (CrossFit) kost tijd en natuurlijk blijft het heerlijk om een stevige WOD te doen 🙂

Veel plezier met de site en mocht je input hebben neem dan vooral contact op.

Contact opnemen?

Vragen, opmerkingen, tips, bedankjes of iets aanmelden het mag allemaal!

Contact met CFW

Wil je ons liever direct mailen? Geen probleem! mail ons gerust op contact@crossfitwereld.nl

Nieuwste artikelen

WINACTIE! Dit boek wil jij winnen!

Ja het is echt waar! We hebben een hele gave winactie voor jullie! In samenwerking met Uitgeverij Atlas contact mogen wij namelijk maar liefst drie...
feestdagen vs CrossFit - crossfitwereld

Feestdagen VS CrossFit