7 CrossFit producten die wij tegen kwamen op Bol.com

0
589
crossfitwereld -online shoppen - producten die wij tegen kwamen

Soms zitten wij ook gewoon even lekker te surfen en kijken wij naar allerlei CrossFit producten. Wij waren eigenlijk wel benieuwd of je buiten de grote merken website ook Crossfit producten kon kopen. 

En wat blijkt, er is meer dan genoeg, te verkrijgen. Of je nu een beginner of gevorderde CrossFitter bent zelfs bij bol.com kun je terecht. Wij hebben er deze keer 7 verzameld die ons interessant leken.

1. Speed rope

Ben jij ook altijd aan het rommelen met versleten of beschadigde springtouwen en lukt het je maar niet om double-unders te springen? Dan is het echt tijd voor een eigen speedrope. Hoe lang je ook aan CrossFit doet, een eigen speed rope is echt lekker om te hebben. Je kunt hem dan namelijk precies op de juiste lengte maken en netjes onderhouden. Nu kun jij je eindelijk echt focussen op het springen van die double-unders en de techniek.


 


 

2. Wrist wraps

Beginnen de lifts langzaam aan serieuze vormen aan te nemen voor jou? Wil je meer kunnen liften zonder last van je polsen? Dan kun jij wel een paar wrist wraps gebruiken. Wrist wraps geven je polsen extra steun en zorgen dat er minder gewicht direct op je polsgewrichten komt


 


 

3. Ab mat

Iedere CrossFitter heeft ze wel al gehad … Sit-ups. En wat gebruik je dan? Juist! een Ab mat. Heb jij ook geen zin meer in van die ingedeukte ab-matten of lang zoeken naar een beschikbare ab-mat? Waarom koop je dan niet een eigen ab mat?


 


4. Gewichtsvest

Als je al wat langer aan CrossFit doet weet je dat voor sommige WOD’s een gewichtsvest nodig is om de wod RX te kunnen doen. Lang niet alle boxen hebben een Gewichtsvest liggen om te gebruiken. Daarbij is het toch wel lekker om je eigen vest te hebben al is het maar vanwege de hygiëne.


 


5. Massagebal

Wij kunnen een goede massagebal alleen maar aanraden. Of je nu je spieren wilt ontspannen na een zware wod of pijnlijke en stramme spieren los wilt maken een goede massagebal is echt een uitkomst. Wij gebruiken zelf een pinda massage bal omdat die ook ideaal is om je lange rugspieren te kunnen masseren.


 


Bonus!
Sommige mensen geven de voorkeur aan een foamroller. Of zoals wij liever beide. Dit is een goede optie voor een mooie foamroller.


 


6. Gewichthef riem

Doe je al langere tijd aan CrossFit en beginnen de gewichten wel echt serieuze vormen aan te nemen dan kan een gewichthef riem een goede aanvulling in je sporttas zijn. Een gewichthef riem geeft je extra steun op je core zodat je zwaarder kunt liften zonder een goede houding te verliezen.


 


7. Vloeibaar magnesium

Heb jij ook altijd klamme of zelfs natte handen en werkt de magnesium in poedervorm niet, niet goed of is het snel weer van je handen af? Dan is vloeibare magnesium echt een uitkomst. Het blijft goed op je handen zitten en zorgt dat je altijd de juiste grip hebt op je barbel, kettlebell, dumbbell of in het rek.


 


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here